Over ons, even voorstellen

Michelle

Hello! I’ts me 🙂

Mijn naam is Michelle Melissen en ik ben de eigenaresse van Fotostudio Misabelle. Ik ben 33 jaar, gelukkig getrouwd en mama van zoontje Duke & dochter Loïs. In 2016 heb ik de deuren van Fotostudio Misabelle geopend en sindsdien leef ik mijn droom!

Mijn stijl kun je omschrijven als spontaan, liefdevol én af en toe een beetje gek 😉 Ik houd van emoties. Hoe uitbundiger, spontaner of gekker hoe beter! Een foto is voor mij geslaagd als je dat ene moment of gevoel weer kan herbeleven wanneer je naar de foto kijkt.

Wat klanten over Fotostudio Misabelle zeggen : enthousiast, ontspannen,  geduldig, creatief en werkt met haar hart.

Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben en ik telkens weer hun bijzondere moment(en) mag vastleggen.

Liefs Michelle 

Michelle-7-scaled
fotostudio-misabelle-elles-foto

Elles

Hoi! Mijn naam is Elles en ik ben al vanaf 2022 te vinden bij Fotostudio Misabelle. 
Ik heb een half jaar met veel plezier stage gelopen en ben daarna gezellig blijven plakken 🙂
Ik ben spontaan en enthousiast en vind het elke keer weer een leuke uitdaging om iedereen mee te krijgen in die speelse sfeer.

Het leukste aan mijn werk vind ik om kinderen zo op hun gemak te stellen dat ze net zo spontaan mee durven te doen. Het is elke keer weer leuk om te horen als ouders blij verrast zijn met het resultaat. 
Je kunt mij elke zaterdag in de studio vinden achter de camera of achter de computer, voor het bewerken van jullie leukste foto’s! Mag ik jou ook op de foto zetten?

Liefs, Elles