Loading. Please wait...
search

Werkwijze

 

Maak van jouw fotoshoot een leuk dagje uit.

Fotostudio Misabelle is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en er kan bijna voor de deur (gratis) geparkeerd worden. De studio bevindt zich aan de dorpsstraat, waar onder andere een Bakker Bart, Hema & Action zich bevinden.

Voordat de fotoshoot begint, spreken we jullie wensen door onder het genot van een kopje koffie of thee. De fotoshoot duurt circa 1 uur. Tijdens de fotoshoot is er de mogelijkheid om een keer van kleding te wisselen. Er wordt gedacht aan verschillende combinaties. Zo maak ik niet alleen foto’s van je kindje, maar ook samen met papa & mama.

Voor de kids is zijn diverse accessoires en speelgoed aanwezig. Denk hierbij aan hoedjes, zonnebrillen, bellenblaas of een stoere loop auto. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Fotostudio Misabelle is zeer baby en kindvriendelijk. Er is een commode aanwezig en de mogelijkheid om je flesje op te warmen.

Een half uur na jullie fotoshoot kun je de slideshow al bekijken. De mooiste foto’s zijn dan al geselecteerd en bewerkt. Samen zoeken wij de mooiste foto uit, die direct wordt afgedrukt. Er is een vrijblijvende mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. Een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen hiervan, kun je vinden onder het kopje ‘prijslijst‘.

Ben je niet in de gelegenheid om direct de foto’s te bekijken na je fotoshoot? Dan is het ook mogelijk om een vervolg afspraak te maken.

Story Show Sidebar Hide Sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url